Tesy

Brend 

Zemlja porekla

Bugarska

Kategorija

HVAC

web sajt

https://tesy.com/

Brendovi
koje zastupamo

POUZDAN, INOVATIVAN I NAPREDAN BREND IZ BUGARSKE

TESY je istaknuti bugarski brend poznat po inovativnim rešenjima za grejanje, ventilaciju i klimatizaciju (HVAC). Osnovan 1990. godine, TESY je postepeno postao vodeći igrač na globalnom tržištu HVAC-a, ističući se posvećenošću kvalitetu svog proizvoda, pouzdanosti i tehnološkom napretku.

Tajna uspeha TESY-a leži u posvećenosti istraživanju i razvoju, sa fokusom na stvaranje proizvoda koji spajaju najnoviju tehnologiju sa energetskom efikasnošću. Ovaj pristup doveo je do raznolike ponude, uključujući električne bojlere, električne panelne grejalice, konvektore i druge grejne aparate, sve dizajnirane da zadovolje  promenljive potrebe kako stambenih, tako i poslovnih korisnika.

BRIGA ZA ŽIVOTNU SREDINU

Jedna od istaknutih karakteristika TESY-a je naglasak na ekološki prihvatljivim praksama, što se vidi u uključivanju funkcija za uštedu energije u celokupnu liniju proizvoda. Od naprednih izolacionih materijala do inteligentnih kontrola grejanja, TESY stavlja održivost u prvi plan, ne ugrožavajući pri tome performance svojih proizvoda.

DIZAJN TESY PROIZVODA

Osim toga, TESY se ističe jakim fokusom na dizajn, osiguravajući da njeni proizvodi ne samo da funkcionišu efikasno, već i da poboljšavaju estetski izgled prostora. Moderne linije, savremeni završeci i intuitivni interfejsi obeležavaju dizajn TESY-a, odražavajući posvećenost brenda kako formi, tako i funkciji. Atraktivan i moderan proizvoda pomogli su TESY proizvodima da budu bolje plasirani, kako na domaćem, tako i na svetskom tržištu.

GLOBALNI BREND SA BALKANA

Pored komercijalnog uspeha, TESY se ponosi svojim doprinosima bugarskoj ekonomiji i svojom ulogom kao simbol inovacija i izvrsnosti u sektoru proizvodnje u zemlji. Dok TESY nastavlja da širi svoje prisustvo globalno, ostaje posvećen svojim osnovnim vrednostima kvaliteta, održivosti i zadovoljstva kupaca, učvršćujući svoju poziciju kao pouzdanog lidera u HVAC industriji.

SHOP

Neki od proizvoda ovoga brenda

Novosti

Poslednje novosti