VTS Group

Brend 

Zemlja porekla

Luksemburg

Kategorija

Oprema za HVAC

Brendovi
koje zastupamo

VTS Group

VISOKI STANDARDI PROIZVOĐAČA

VTS Group je proizvođač tehnički napredne opreme za HVAC industriju. Koriste inovativne tehnologije u oblastima istraživanja dizajna, proizvodnje i logistike. Nude visoko standardizovane uređaje za klimatizaciju, ventilaciju i grejanje. VTS uređaji visokog kvaliteta koji su cenjeni i sertifikovani od strane najznačajnijih nezavisnih svetskih stručnjaka, se danas prodaju u preko 65 zemalja širom sveta i STEELSOFT je prva kompanija u Srbiji koja je započela  saradnju sa VTS grupom i zvanični smo distributeri njihovih proizvoda od februara 2023e godine, od kad smo postigli značajne rezultate u prodaji.

VTS PROIZVODI U STEELSOFT-u:

  • klima komore – VENTUS Compact-opseg protok vazduha od 840-16500 m³/h , VENTUS Modular- od 1100-100000 m³/h;
  • vazdušne zavese (toplovodne, električne, ambijetalne i industrijske, proizvode se u dve boje RAL7016 i RAL9016, dužine 1m; 1,5 m; 2m)– WING, WING PRO,
  • kaloriferi (vodeni-grejanje, hlađenje)- VOLCANO

PO ČEMU SE VTS PROIZVODI IZDVAJAJU NA TRŽIŠTU?

Kvalitet proizvoda, cena i rok isporuke su glavni elementi razvojne strategije kompanije koji VTS Grupu čine cenjenim poslovnim partnerom na globalnom HVAC tržištu. Rokovi isporuke su veoma kratki, s obzirom da sve komponente i rezervne delove imaju na lageru, što je za profesionalne kupce veoma važno.

SHOP

Neki od proizvoda ovoga brenda

Sorry, no posts matched your criteria.
Novosti

Poslednje novosti