Na čelu tehničkog unapređenja. Razvoj nikada nije završen.

Od svog osnivanja 1909. Godine REMS razvija proizvode za rad cevi, posebno za sanitarne I grejne instalatere. U početku ručnim alatima, a potom mašinama I električnim alatima. Odredbom osnivača komanije Christian Folla “REMS mora biti superioran” uvek je bila reper za naša dela. Danas REMS je vodeći proizvođač mašina I alata za rad na cevima.

Inženjeri razvoja REMS-a imaju ubedljive, inovativne ideje koje olakšavaju dnevne rutine profesionalnih instalaciju. Imaju sve značajne zahteve u svom fokusu I koriste svoje sveobuhvatno iskustvo. Stručnjaci iz svih oblasti industrije osiguravaju da svaka mogućnost poboljšanja integrisana u novi razvoj. Na taj način stvoreni su savršeni alati za teške zahteve gradilišta. REMS proizvodi su visoko cenjeni zbog svoje inovativne tehnologije, kao I visokih standard kvaliteta I koriste se svuda u svetu. REMS je u stanji da zadrži svoju poziciju na čelu tehničkog napretka kao rezultat svojih inovativnih proizvoda. To dokazuju mnogi važeći nacionalni I međunarodni patenti.

REMS – Za profersionalce

REMS proizvodi mašine I alate za profesionalce – potrebni zahtevi su veoma visoki. REMS ispunjava svoje zadatke sa svojom spremnošću, odgovornošnju I uslugom prvoklasnog servisa. Ovo uključuje I brzu isporuku, kao I održavanje I popravke. Visok stepen fleksibilnosti I apsolutne pouzdanosti su osnova za odličnu uslugu