Projektovanje i konsalting

Steelsoft se takođe bavi i uslugama projektovanja iz oblasti termo tehnike, procesne tehnike kao i elektroenergetskih instalacija niskog napona!

Steelsoft je licencirani korisnik jednog od svetski najpoznatijih softvera za energersku analizu idejnih rešenja, TRACE 700. Ovim softverom vršimo poređenje investicionih i eksploatacionih troškova, kao i troškova održavanja različitih idejnih rešenja kroz energetsku simulaciju potrošnje u realnom vremenu kako bi investitori imali što preciznije podatke o očekivanim troškovima izgradnje, eksploatacije i održavanja tokom radnog veka HVAC opreme.

Softver TRACE 700 omogućava proračun gubitaka i dobitaka kao i ekonomsku analizu različitih varijanti i idejnih rešenja, upoređujući energetske bilanse i ekonomske aspekte kroz različite alternativne arhitektonske karakteristike, različite HVAC sisteme sa različitim koeficijentima efikasnosti u različitim vremenskim uslovima u skladu sa ASHRAE Standardom 90,1-2007 za LEED analizu odobren od strane IRS certifikacionog tela za uštedu energije! TRACE 700 je takođe testiran u skladu s ANSI / ASHRAE Standard 140-2007. O softveru TRACE 700 možete se više informisati na linkovima : https://www.youtube.com/watch?v=ije73V5EYdE i trane.com