Danfoss

Brend 

Zemlja porekla

Danska

Kategorija

Grejanje, hlađenje, upravljanje energijom

Brendovi
koje zastupamo

Danfoss

REVOLUCIONARNA REŠENJA ZA ODRŽIVU BUDUĆNOST

Danfoss predstavlja globalnog lidera u pružanju inovativnih i održivih rešenja u oblastima grejanja, hlađenja i upravljanja energijom. Sa bogatom istorijom koja traje više od osam decenija, ovaj danski brend neprestano pomera granice tehnoloških dostignuća kako bi kreirao proizvode i sisteme koji poboljšavaju energetsku efikasnost, smanjuju emisiju ugljen-dioksida i unapređuju komfor i bezbednost u zgradama i industrijskim procesima.

U srcu Danfoss-ove misije je posvećenost održivosti i zaštiti životne sredine. Prepoznajući hitnu potrebu za rešavanjem klimatskih promena i promovisanjem štednje energije, Danfoss je razvio širok spektar proizvoda i rešenja dizajniranih da minimiziraju potrošnju energije i maksimiziraju efikasnost resursa.

DANFOSS INOVACIJE U HVAC INDUSTRIJI

Jedno od ključnih područja ekspertize Danfoss-a leži u HVAC (grejanje, ventilacija i klimatizacija) sistemima. Od naprednih termostatskih kontrola i promenljivih brzina pogona do inovativnie tehnologije toplotnih pumpi, Danfoss nudi sveobuhvatni set rešenja koji omogućava zgradama da postignu optimalnu unutrašnju udobnost dok se minimizira potrošnja energije i operativni troškovi.

Pored rešenja za HVAC, Danfoss je takođe pionir u oblasti sistema za distribuiranu energiju, pružajući integrisana rešenja za grejanje, hlađenje i proizvodnju energije na nivou zajednice. Iskorišćavanjem obnovljivih izvora energije poput geotermalne, solarne i toplotne energije, Danfoss-ovi sistemi za distribuiranu energiju pružaju održivu alternativu tradicionalnim metodama grejanja i hlađenja, smanjujući zavisnost od fosilnih goriva i emisiju gasova staklene bašte.

DANFOSS REŠENJA U AUTOMATIZACIJI

Osim toga, Danfoss je vodeći pružalac rešenja za industrijsku automatizaciju i upravljanje, nudeći širok spektar proizvoda i sistema za optimizaciju procesa u industrijama poput prehrambene i pićarske industrije, farmacije i proizvodnje. Od naprednih kontrola motora i pogona do precizne instrumentalizacije i tehnologija za senzore, Danfoss-ova industrijska rešenja pomažu preduzećima da poboljšaju produktivnost, kvalitet i bezbednost dok se minimizira potrošnja energije i uticaj na životnu sredinu.

U našem Danfoss asortimanu možete pronaći raznu dodatnu opremu za HVAC sisteme poput regulacionih, trokrakih, balansnih ventila, aktuatora, pogona, kalorimetara itd.. Danfoss proizvodi su  sinonim za kvalitet i besprekornost, a mi smo tu da taj kvalitet upotrebimo na najbolji način!

SHOP

Neki od proizvoda ovoga brenda

Sorry, no posts matched your criteria.
Novosti

Poslednje novosti