OLIMPIA SPLENDID

Brend 

Zemlja porekla

Italija

Kategorija

Klimatizacija, grejanje i ventilacija

Brendovi
koje zastupamo

OLIMPIA SPLENDID

Olimpia Splendid je prestižni italijanski brend čija se reputacija temelji na inovativnosti i proizvodima visokog kvaliteta u oblastima klimatizacije, grejanja i ventilacije. Ova italijanska kompanija ima impresivno iskustvo koje traje više od šest decenija, koliko je i posvećena unapređenju udobnosti I kvaliteta života svojih korisnika.

ENERGETSKA EFIKASNOST OLIMPIA SPLENDID UREDJAJA

Olimpia Splendid se ističe u svetu po svojoj društvenoj odgovornošću u zaštiti životne sredine i održivosti. Brend teži ka razvoju ekološki prihvatljivih proizvoda koji smanjuju potrošnju energije i minimalizuju negativan uticaj na okruženje. Njihovi proizvodi su koncipirani sa ciljem postizanja energetske efikasnosti, omogućavajući korisnicima da smanje ekološki negativni uticaj, kao i troškove energije.

SPOJ ATRAKTIVNOG  DIZAJNA I NAPREDNE TEHNOLOGIJE

Pored ekološke odgovornosti, Olimpia Splendid se izdvaja svojim inovacijama u tehnologiji i dizajnu. Njihovi proizvodi su kombinacija  atraktivnog izgleda s jednostavnom upotrebom, istovremeno nudeći napredne funkcionalnosti koje omogućavaju preciznu kontrolu unutrašnjeg komfora. U našem asortimanu od njihovih proizvoda možete pronaći konvektore, grejalice, klima uredjaje bez spoljnih jedinica (Unico), odvlaživače vazduha, uređaje za prečišćavanje vazduha kao i rezervne delove i prateću opremu.

Olimpia Splendid se takođe izdvaja na svetskom tržištu po svojoj pažnji prema detaljima i rigoroznim standardima kvaliteta tokom proizvodnje. Svi njihovi proizvodi prolaze stroge testove kako bi se osigurala pouzdanost i dugotrajnost. Kao rezultat toga, Olimpia Splendid je stekao reputaciju pouzdanog brenda koji nudi visokokvalitetne proizvode koji ispunjavaju potrebe korisnika širom sveta.

Sa bogatom istorijom, predanosti, održivosti i neprestanim ulaganjem u inovacije, Olimpia Splendid ostaje lider u oblastima klimatizacije, grejanja i ventilacije. Njihovi proizvodi doprinose udobnosti i praktičnosti domova i poslovnih prostora širom sveta, istovremeno pridonoseći pokretu zaštite životne sredine i energetskoj efikasnosti.

SHOP

Neki od proizvoda ovoga brenda

Novosti

Poslednje novosti