Servis

U sastavu preduzeća Steelsoft postoji servis za ugradnju i odrzavanje sa širokom mrežom podizvođača-saradnika, tako da smo poziciji da izdržimo i najveće talase prodaje i instalacije klima uređaja u sezoni, kao i izvođenje velikih instalaterskih projekata.

Posao ugradnje radimo po svim vazećim standardima kako bismo osigurali dugotrajan rad samih uređaja i zadovoljili ekoloske i sigurnosne standarde. Profesionalno opremljena i obučena ekipa servisera pobrinuće se da jedinice budu instalirane i da funkcionisu besprekorno, kako u garantnom, tako i u vangarantnom.

Konstantan veliki lager, kako sobnih tako i komercijalnih uređaja (multisistemske inverterske i neinverterske kasetne, parapetne, kanalske jedinice, zidne i art cool jedinice,VRV sistemi, rooftopovi) nam omogućava brzu isporuku i kontinuirano praćenje partnera pri isporuci i montaži, a i promptno reagovanje na eventualne kvarove za kompletnu paletu LG proizvoda iz oblasti klimatizacije u sezoni i vansezoni, tako da u većem broju slučajeva eventualne kvarove rešavamo u roku od svega 24 h.

Naši serviseri opremljeni su svim potrebnim alatima i uređajima u skladu s visokim europskim normama po pitanju dijagnostike i otklanjanja kvarova, ekologije kao i testiranja uređaja. Steelsoft je ovlašćeni LG centralni servis što nam omogućava veoma brz pristup rezervnim delovima preko centralnog lagera u Holandiji. U 2007. godini proglašeni smo najboljim regionalnim LG servisom za klima uređaje od strane centrale LG electronics -a. Steelsoft je strateški opredeljen da održava visoke standarde u servisiranju, tako je 2009. godine ponovo proglašen od strane LG ELECTRONICS-a najboljim regionalnim LG servisom za klima uređaje.

Mašina za mehaničko čišćenje izmenjivača

Steelsoft jedini u Srbiji poseduje mašinu za mehaničko čišćenje izmenjivača. Skroz novi, nagrađivan i moćan RamPro je specijalno dizajniran da se nosi sa svim zahtevima u vidu čišćenja komercijalnih cevi kao ni jedan drugi proizvod namenjen čišćenju čiler cevi. Potpuno novi dizajn, poboljšan pogonski sistem i zaštitne šipke osiguravaju brže i bolje performanse.

RamPro je dizajniran da radi sa visoko kvalitetnim GOODWAY sistemom za brzo povezivanje vratila i četki da bi pružio vrhunsko čišćenje ravnih cevi na velikom broju čilera, raznih modela i brendova. Sve to ga bitno razlikuje od bilo kod čistača cevi na tržištu.

Pogledajte RamPro zvaničnu web prezentaciju Link

Servisne reference