Mitsubishi Electric

Brend 

Zemlja porekla

Japan

Kategorija

HVAC

Brendovi
koje zastupamo

Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric iz Japana je jedan od svetskih lidera u proizvodnji, razvoju i prodaji  električne i elektronske opreme i posluje u segmentima energetskih i električnih sistema, sistema industrijske automatizacije, informacionih i komunikacionih sistema, elektronskih uredjaja i kućnih aparata…

Ako tražite visoki kvalitet, najbolju cenu za kvalitet, efikasnost i moderan dizajn, Mitsubishi uredjaji su pravo rešenje za Vas. Sa bogatim asortimanom klimatizacione i ventilacione opreme, Mitsubishi Electric se pobrinuo da svakom korisniku pruži maksimalan komfor i pouzdanost.

Mitsubishi HVAC je proizvođač kome se može verovati i na koga se može osloniti.  Napredne i moderne toplotne pumpe, visoko efikasni kontroleri i tiha oprema koja neće ometati, kao i kućni i komercijalni klima uredjaji raznih boja i za različite primene i prostorije, neke su od uredjaja koje nudi Mitsubishi  HVAC kompanija.

Takodje, politika Mitsubishi Electric-a je ulaganje i u kvalitetnu i dobru instalaciju, kako bi krajnji korisnik bio bezbrižan i njegov komfor upotpunjen. Zato je Mitsubishi veoma pažljiv u odabiru svojih ovlašćenih servisera i tehničara, koje sam bira, obučava i ovlašćava da rade na Mitsubishi  opremi.  Jedan od ovlašćenih izvođača i servisera Mitsubishi opreme je naša kompanija, Steelsoft.  Kompanija Mitsubishi neprekidno ulaže u obuke i akademije naših servisera i tehničara, kako bi uvek, zajedno sa nama, pružili najbolju uslugu i podršku korisnicima Mitsubishi Electric opreme.

SHOP

Neki od proizvoda ovoga brenda

Novosti

Poslednje novosti